VILLA ANTILA

Tilaaja: Johanna ja Jaakko Antila
Sisustussuunnittelu: Johanna Antila
Sijainti: Vaasa
Projektityyppi: Uudisrakennus
Laajuus: 270 m²
Valmistunut: 2017

Villa Antila on 5-henkisen perheen pientalo Harjukadulla nelisen kilometriä Vaasan keskustasta. Asuinrakennuksen lisäksi hankkeeseen sisältyi myös piha-alueen suunnittelu terasseineen ja grillikatoksineen sekä talousrakennus, johon sijoitettiin työtiloja sekä autotalli.

Rakennus on suunniteltu mukailemaan loivan rinnetontin muotoa asettuen useisiin eri tasoihin. Pääsisäänkäynti on sijoitettu keskimmäiselle tasolle ja makuuhuoneet ylimmälle tasolle kadun puolelle suljetumman julkisivun osalle. Oleskelutilat ja keittiö on sijoitettu alimmalle tasolle, joka aukeaa kohti puutarhaa.  

Visio yksinkertaisuudesta ja selkeydestä ohjasi suunnitteluprosessia alusta alkaen. Rakennus on toteutettu massiivikivitalona kevytbetoniharkoista. Ulkoasussa on pyritty vähäeleiseen ja selkeälinjaiseen tyyliin, jossa sävyt ja materiaalit muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.  Pelkistetyn tyylin vuoksi materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Tilojen ja sisustuksen suunnittelu on toteutettu perheen tarpeiden ja mieltymysten perusteella.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google